Skladování: 0- 4°C

Sezóna: jaro

Dostupnost: celoročně


...

Chřest bílý a zelený

Nejjednoduššejší je vařit chěřest v páře. Jí si samostatně jako příloha k rýži ale i s parmazánem olivovým olejem vinným octem též jako grilované zavařenáx c Jí si samostatně jako příloha k rýži ale i s parmazánem olivovým olejem vinným octem též jako grilovaný, zavařený. Zelený chřest je aromatičtější, bílý chřest má jemnější chuť. Sezóna jaro.

...

Kukuřice

Sezóna léto

...

Fenykl

Chuť podobná anýzu a kopru, stonky jsou vhodné do polévky. Dále se dá používat do salátu omáček polévek anebo k masu

...

Rebarbora

Sezóna jaro léto. Rebarbora se používá na přípravu různých dezertu v kombinaci s tvarohem do koláčů výborné taky jako příloha k sýrům k masu dá se z ní vyrobit marmeláda šťáva kompot.

...

Artičoky

Typicky na pizzu výborně chutná zapékaný nebudu omáček.